NIEUWS

NIEUWE PROJECTLEIDER HANS FOKKER

dinsdag, 6 februari, 2018

Vanaf 13 augustus 2018 is ons team versterkt met een nieuwe projectleider, te weten Hans Fokker. Hans heeft een ruime ervaring in onze branche en zal met name belast worden met het begeleiden van (integrale) projecten.

 

 

 

Vacature: Ervaren Onderhoudsschilders

dinsdag, 31 oktober, 2017

Voor uitbreiding van ons werknemersbestand zijn wij vanaf 2018 op zoek naar:

Ervaren onderhoudsschilders (eventueel in ploegverband)

 

Wij bieden je een prettige werksfeer, een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Indien je geïnteresseerd bent in bovenstaande vacature, verzoeken wij u uw CV te versturen naar cees.boegheim@pasman.nl

(Ingevuld) Vacature: Projectleider Integraal Vastgoedonderhoud

vrijdag, 2 juni, 2017

Wederom zoeken wij per heden een nieuwe projectleider om ons groeiende team te versterken.

Voor meer informatie kijk op de vacaturepagina

 

Nieuwe collega Arie van Duijvenvoorde

maandag, 6 maart, 2017

Wederom  is in februari ons team versterkt met een ervaren projectleider.

Door de groei en uitbreiding van onze organisatie is per 27 februari een nieuwe projectleider gestart, te weten Arie van Duijvenvoorde. Arie heeft een ruime ervaring als projectleider in onze branche en zal met name belast worden met het begeleiden van (integrale) projecten.

 

 

(Ingevuld) Vacature: Projectleider Integraal Vastgoedonderhoud

donderdag, 15 december, 2016

Per heden zoeken wij een nieuwe projectleider om ons team te versterken.

Voor meer informatie lees de vacature hier: www.pasman.nl/vacatures

Neem contact op via email info@pasman.nl

 

Nieuwe collega Paul Oerlemans

woensdag, 16 november, 2016

Sinds afgelopen september is ons team versterkt met een ervaren projectleider.

Paul Oerlemans is afkomstig van een ander vastgoed onderhoudsbedrijf en heeft 15 jaar ervaring in de branche. Binnen Pasman zal hij onder andere de RGS werken gaan opnemen, scenario’s gaan maken en deze werken gaan begeleiden in de uitvoering.

 

 

Digitaal Werken voor houtrot registratie

dinsdag, 15 november, 2016

Pasman gaat steeds meer digitaal werken. Recent is het gehele proces rondom houtrot registratie geautomatiseerd met Moreapp. Op veel projecten komt houtrot voor. De klant vraagt ons dit aanwezige houtrot te herstellen. Hier gaan veel kosten mee gemoeid dus het vraagt veel van onze timmerlieden om dit goed te registreren en van onze projectleiders om dit weer te vertalen naar de opdrachtgever.

Tot nu toe ging dit hele proces grotendeels op papier en koste het veel tijd om al deze registraties te verwerken. Sinds kort doen we dit met Moreapp. Als er houtrot aanwezig is worden alle reparaties vastgelegd in een app. Alle resultaten worden automatisch doorgestuurd en verwerkt in speciaal hiervoor ontwikkelde software. De projectleider ziet nu met een druk op de knop het uitgevoerde werk en kan dit direct presenteren aan de klant of bijsturen als dit nodig is! Hiermee wordt een grote efficiencyslag gemaakt binnen onze organisatie.

 

 

Pasman geselecteerd voor langjarige RGS samenwerking Ipse de Bruggen

dinsdag, 7 juni, 2016

Na een uitgebreid selectietraject is Pasman Integraal Vastgoedonderhoud geselecteerd om RGS werkzaamheden uit te voeren voor Ipse de Bruggen, een organisatie die dagbesteding en zorg biedt aan meervoudig gehandicapten.

De aanvraag betrof het uitwerken van een RGS-plan voor 16 panden van Ipse de Bruggen in Waddinxveen. Daarnaast werd er gevraagd om een plan van aanpak voor de communicatie, relevante referenties en een concrete doelstelling op het gebied van Social return.

Pasman is overall als beste uit deze selectie gekomen en is hiermee geselecteerd als partner om de komende jaren op de RGS wijze onderhoud te plegen voor Ipse de Bruggen.

 

Meer weten over Resultaatgericht Samenwerken?

Lees Meer over RGS

 

VCA keuring

woensdag, 16 maart, 2016

Pasman hecht veel waarde aan veilig, gezond en milieuvriendelijk werken. De VCA- certificering is hierbij een belangrijk middel. Afgelopen week heeft KIWA de jaarlijkse audit uitgevoerd om te toetsen of we nog voldoen aan de eisen die aan het VCA-certificaat worden gesteld.

De audit is goed verlopen. Pasman voldoet nog steeds aan alle gestelde eisen. Een VCA audit is geen verplicht nummer. We merken ieder jaar dat de audits nieuwe inzichten en ideeën opleveren om zaken nog verder te verbeteren.

 

 

Digitaal inspecteren en inventariseren

maandag, 14 maart, 2016

Steeds vaker vragen opdrachtgevers ons om vooraf het aanwezige houtrot op complexen in beeld te brengen. Om dit op een efficiënte en overzichtelijke wijze te doen heeft Pasman geïnvesteerd in een digitale tool. Met het programma “woningbeheer” van COENCAD kunnen we op een zeer gebruiksvriendelijke manier houtrot inventariseren en aan de opdrachtgever presenteren. Daarnaast gebruiken we de inspectietekeningen als informatie voor de timmerman maar ook om met onze ketenpartners te communiceren over het vervangen van ramen en deuren en glas.